Nyhet

Ablaze i dag: Det blir utflukt

Det blir utflukt med Ablaze i dag fredag 18. mai! Avreise frå Betel kl. 19:00 presis. Og for opplegget sin del treng me påmelding til Roald på 95918481!

Du treng ikkje noko spesielt av klede - me skal stort sett vera inne. Det blir leik og moro i lag med ungdomar der me skal. Mulighet for bowling og anna moro. Ta gjerne med gitaren eller eit anna musikk-instrument!

Kjell Samuelson kjem til Betania Knarvik

Det blir song og musikk-møte med den kjende svenske songaren Kjell Samuelson i Betania Knarvik 10.mai kl 19.00 . Set av kvelden med det same!

ENHETSFEST PÅ NORDHORDLAND FOLKEHØGSKULE 5.FEBRUAR KL 19.00

  Arrangør er "Lederforum", pastorer, prester og ledere for menigheter i Nordhordland. Taler: Edward John, TV-vert for den kristne "Kanal 10 Norge". Han er kjent sanger, musiker og forkynner som reiser over hele verden. Les mer om ham på www.edwardjohn.org

FELLESMØTE I BETANIA, KNARVIK LØRDAG 5.NOV. OG SØNDAG 6.NOV. 2011, BEGGE MØTA STARTAR KL 18.00


 I år er det Gunnar Jeppestøl som skal vera talar på møta. Lørdag får vi song og musikk av "FIRKLANG" frå Tabernaklet, Bergen, søndag er det Tertnes Musikklag som skal syngja.


Vi ser fram til den årlege felles samlinga, og håpar at riktig mange kan setja av desse timane og delta på møta denne helga i Betania! Vel møtt!


 

Lars Petter Flatøy besøkjer Betel

Fredag 21.oktober på Ablaze kl 20.00 og på familiemøtet søndag 23.oktober kl 17.00 får vi besøk av Lars Petter Flatøy!

Kyrkjekaffi i peisestova etter familiemøtet.

Musikk-kafe med Kristin Solheim

30. oktober kl. 17 er det duka for ny musikk-kafe, denne gongen med Kristin Solheim. Kristin bur på Frekhaug og gav for ei stund sidan ut CDen No ordinary day. Du kan lesa meir om Kristin her...

Fri inngang - kollekt.

Konsert med Solveig Leithaug

Solveig LeithaugOnsdag 26. oktober kl. 19.30 vert det konsert med Solveig Leithaug med gjester på Frekhaug bedehus. Kven gjestene vert er enno ikkje klart, men nokre av dei mange musikalske medlemmene i storfamilien Leithaug kan vi rekne med. (Vi oppdaterer etterkvart som informasjon kjem).

Høstmesse til inntekt for Betel Fjernadopsjon 15.oktober 2011 kl 11.00-14.00 på Grasdal skule

Haustmessa 2009Song, musikk, salg av diverse varer, kafeteria, barnas lotteri, barnas loppemarked, tippekonkurranser, trekning av loddbøkene. Hjarteleg velkomne!

Musikk-kafé med Pastor Wang Quintet

Det er ei stor glede å ynskja velkomen til musikk-kafé 31. oktober kl. 17. Denne gongen er det ingen ringare enn Pastor Wang Quintet som kjem på besøk!

HØSTMESSE i Grasdal skule 24.oktober kl 11.00

HaustmesseVelkommen til haustmessa 2015! Som vanleg går all inntekt til Betel Fjernadopsjon, eit arbeid som blir viktigare og viktigare.

I år vil du kunna oppleva song av Hanne Marie Sundhordvik Halland. Musikk v/ Trond Fykse, Vegar Valde og Roald Kleiveland.

Det blir info om Betel Fjernadopsjon/India, salg av div. varer, barnas loppemarked, barnas lotteri, tippekonkurranser, fiskedam, kafèteria, trekning av loddbøker m.m.

Velkommensmiley

Syndiker innhold