FAKKELTOG frå Grasdal skule til Betel søndag 3.desember. Salg av fakler frå kl 16.45

Toget går kl 17.00. Born ifølgje med vaksne. Parkering ved skulen eller barnehagen. Program: Velkommen. Me tenner lysa på juletreet. Juletregang.Varm drikke og julekaker. Og kanskje kjem nissen?

Høstmesse I Grasdal skule 21.10.kl 11

Program: Info om arbeidet. Song av Olsvoll-barna, kafeteria,barnas lotteri, lykkehjul, fiskedam,barnas loppemarked, salg av div. varer,loddtrekning, tippekonkurranser m.m.Inntekta går til Betel Fjernadopsjon . Barnevennlig messe. Velkommen! 

 

Gode venner!På søndag 11. juni er planen å dele felleskap sammen ved Kvalvågnes i Lindås. Vi møtes på Flatøy parkeringsplass kl 11.00, slik at dei som er usikre på veien utover kan henge på. Og eventuell samkjøring. Vi tar av til venstre ved Bruvoll camp

Bilveien ender på en parkeringsplass før et eldre hytteområde. Det er da noen hundre meter å gå til sjøen ved noen naust. Der i vika har vi tidligare vert i anledning menighetstur en gang før.  Stedet er også eit fint utgangspunkt for spasertur videre i terrenget. Dersom det vert dårlig vèr, samlast me på Betel.Ta med mat, drikke m.m. kvar til seg:-)

 

Vårfest i ballbingen!

Velkommen til vårfest i ballbingen ved Grasdal skole søndag 21.mai kl. 12.00!

Passer for barn til og med 6.klasse

Alle barn er velkommen, gjerne sammen med foreldre eller besteforeldre!

Program:

  • Innslag av Betel Kidz!
  • Sang, morsomme leker og konkurranser og premier!
  • Vi får høre noe spennende!
  • Litt å spise og drikke  

Linn Zachariassen deltar. Vi regner med å være ferdig ca. kl. 14.00. Arrangementet er gratis.

 

Enhetsfest i Knarvik kyrkje 5.februar kl 11.00

Fakkeltog frå Grasdal skule til Betel søndag 27.11.2016 kl 17.00

Bli med og tenn julegrana i Austebygda! Sal av faklar kr 20.-. Born i følge med vaksne.Vi går i fakkeltog til Betel.   Program: Velkommen- vi tenner julegrana - juletregang- varm drikke og julekaker - og kanskje kjem nissen??

HØSTMESSE I BETEL 22.10.2016 kl 11.00

img_4584.jpg

I år blir Høstmessa på Betel.

Kafeteria, barnas lotteri, "fiskedam", barnas loppemarked, tippekonkurranser, trekning av loddbøker m.m

Husk kontanter

SOS UKRAINA Open heart v/Hallvard Hasseløy

SOS UKRAINA!

Haust-tur

Me tek sikte på ein tur til Gullbotn 30. sept til 2. okt. Dersom me får det til å klaffa blir dette ei bønehelg saman med Arne Borgersen.

Gullbotn ser ut til å vera noko rimelegare enn andre alternativ me har valgt dei siste åra - ca. 130,- pr. pers pr. natt. I tillegg kjem mat som me ordnar på fellesen, samt leige av fellesområde etter det eg har forstått. Merk av helga no :)